Ostropel din pipote si inimi de pui

de flori24 in Pui, 20 Ian 2014 | 15945 vizualizari

 

Ceva bun si foarte repid.

 

INGREDIENTE

  • 650 g. de inimi si pipote de pui
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • patrunjel verde
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel din pipote si inimi de pui:

Se spala inimile si pipotele si se lasa la scurs. Se pun in tigaie cu o lingura de ulei si se lasa sa se prajeasca 10 minute la foc mic cu un capac.

Dupa ce s-au "prajit" punem o cana cu apa si zarzavatul care este spalat,curatat si taiat .

Se lasa 10 minute la foc  .Dupa ce au fiert legumele punem o lingurita de paste de tomate si patrunjel  si mai lasam 2 mnute dupa care inchidem.

Bon apetit!

TIPS-URI

1

Eu l-am servit cu un pireu de cartofi :)

2

si am avut prin frigider zarzavat la congelator( morcov si rosii)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel din pipote si inimi de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (15)

Anett 1

21.01.2014, 11:18

Krystyan Trendy 1

22.01.2014, 16:57

foarte gustos

flori24 1

22.01.2014, 18:21

va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui cu ciuperci, la Multicooker